Sport

Semne bune anul n-are! „U”, la al treilea eșec în Antalya

Universitatea Cluj a pierdut și cel de-al treilea amical din Antalya, disputat în compania divizionarei germane FSV Frankfurt, scor 1-3.

„Șepcile roșii” au uitat să câștige. Elevii lui Mihai Teja au înregistrat a treia înfrângere consecutivă în cantonamentul din Antalya. După ce au fost răpuși de Cernomoreț Odessa (0-2) și Wiener Neustadt (1-5), universitarii au îngenuncheat și în fața nemților de la FSV Frankfurt. Ocupanta locului 13 în Zweite Bundesliga s-a impus cu 3-1.

Golul „studenților" a fost înscris de Valentin Lemnaru (foto), în prelungirile primei reprize (45+1).


„U” Cluj a început în următoarea formulă: Niculescu - Ciupe, Ninu, Rada, Gercaliu- Târnăcop, Bucșa, Cristocea, Max Nicu - Lemnaru, Machado.

Revine Achim

Sebastian Achim ar putea reveni la Universitatea Cluj. Fundașul dreapta al Petrolului nu mai intră în vederile lui Cosmin Contra și pare tentat să accepte oferta „șepcilor roșii”. Dacă transferul se va materializa, Achim se va afla la a doua aventură în tricoul alb-negru. Jucătorul de 27 de ani a evoluat la Cluj și în sezonul 2011-2012, perioadă în care a strâns 17 meciuri, dar fără să marcheze vreun gol. Bihoreanul a fost folosit doar în patru jocuri în acest sezon, iar despărțirea sa de gruparea din Ploiești pare inevitabilă.


600.000 de euro este cota de piață a lui Sebastian Achim, conform site-ului transfermarkt.de.

Ultimele Stiri
abonare newsletter