Sport

Gala Super Bowl, difuzată în acest an pentru prima dată live şi în Europa

Fox International Channels va transmite live în acest an, pentru prima dată în Europa, finala campionatului de fotbal american - Super Bowl -, care va avea loc pe 2 februarie, în oraşul New Jersey.

Gala va fi recepţionată live în peste 12 milioane de case din Europa, prin intermediul televiziunilor Fox Sports - care emite în Italia, Olanda, Turcia şi Cipru - şi Fox, care emite în Grecia, Bulgaria, Serbia, Croaţia şi Slovenia, informează broadbandtvnews.com.

În Europa, gala Super Bowl va fi difuzată pe 2 februarie, începând cu ora 23.25 GMT.


Echipele Denver Broncos şi Seattle Seahawks îşi vor disputa titlul Super Bowl 2014, pe 2 februarie, la MetLife Stadium din New Jersey.

Trupa rock americană Red Hot Chili Peppers va cânta alături de Bruno Mars în show-ul programat în pauza finalei din acest an a Super Bowl, scrie Mediafax.


La gala Super Bowl 2013, desfăşurată în luna februarie, la New Orleans, Beyonce a cântat în faţa a 73.000 de spectatori, show-ul fiind urmărit la televizor de peste 100 de milioane de americani.

Posibilitatea de a cânta în pauza Super Bowl este considerată o şansă imensă pentru artiştii invitaţi, datorită uriaşei popularităţi de care se bucură acest meci de fotbal în rândul spectatorilor americani.


În 2009, peste 153 de milioane de telespectatori din Statele Unite ale Americii au vizionat recitalul susţinut de trupa britanică The Who în pauza galei Super Bowl. Nume sonore precum U2, Prince şi The Rolling Stones au concertat cu ocazia acestui eveniment în ultimii ani.

 

Etichete: europa
Ultimele Stiri
abonare newsletter