Sport

Antrenamente spartane pentru fotbaliștii CFR-ului în cantonamentul din Antalya

Vasile Miriuță stoarce untul din feroviari. Jucătorii CFR-ului au programate câte trei antrenamente pe zi în cantonamentul din Antalya.

CFR Cluj ocupă doar locul șapte în clasament, dar Vasile Miriuță e convins că îi poate resuscita pe elevii săi. Pentru a fi în formă maximă îanintea începerii returului, tehnicianul își „biciuiește” în permanență jucătorii în cantonamentul din Antalya. Feroviarii nu sunt deloc menajați de către antrenorul băimărean, care le-a fixat un program strict, care presupune trei antrenamente pe zi. „Nu e mai greu, dar acum e altă mentalitate. Din păcate, nu am reuşit cu domnul Grigoraş, care în opinia mea este antrenorul cu cea mai mare experienţă în Liga 1. A trebuit să trecem peste acel moment mai greu din trecut”, a declarat Mario Felgueiras, pentru DigiSport.

„Mai avem șanse la podium”

Ardelenii și-au luat gândul de la un nou titlu, însă nu și de la cupele europene. „Normal că e un sezon ratat. Am pierdut şi în Cupă, nu mai suntem acolo, iar CFR e un club mare, obişnuit cu trofee. Ne dorim ca la final să fim sus în clasament. Mai avem şanse, iar dacă nu gândim aşa, nu facem nimic, lucrăm degeaba. Trebuie să ne uităm cât mai sus, să câştigăm fiecare meci şi să ajungem cât mai repede pe podium”, a transmis goalkeeper-ul lusitan.


Insistă mai mult pe pregătirea fizică

Trupa din Gruia va susține doar două jocuri de verificare în stagiul de pregătire din Antalya, în compania bulgarilor de la Ludogorets Razgrad și austriecilor de la Ried. „Primul meci îl vom juca pe 25 ianuarie cu Ludogorets. Până atunci pregătire. Înainte de plecare am făcut teste amănunţite şi am văzut nivelul fiecărui jucător. Unii erau mai pregătiţi, alţii mai puţin. Am hotărât să nu avem jocuri până în momentul când nu sunt eu mulţumit de un nivel mediu pe care îl are echipa în ansamblu. Am tot avut solicitări, pentru că echipa are un nume respectat, dar prefer să merg pe strategia pe care v-am spus-o”, a subliniat Vasile Miriuță.

Ultimele Stiri
abonare newsletter