Sport

EXCLUSIV: Frăsinescu nu mai vine la CFR! Unde ar putea ajunge fundașul Mediașului

Oficialii Mediașului neagă interesul CFR-ului pentru Cosmin Frăsinescu.

CFR a plecat în Turcia, dar fără Cosmin Frăsinescu. Fundașul central al Mediașului ar putea ajunge însă la o altă echipă din Liga I. „Dacă dau bani, pot să-l ia oricând. Nu am discutat însă cu nimeni de la CFR, doar cu cei de la Astra și Petrolul”, a declarat Ioan Horoba pentru Monitorul de Cluj.

Hora spre Mediaș?

Președintele Gaz Metan-ului a lăsat însă de înțeles că la Mediaș ar putea ajunge Ioan Hora. Mijlocașul a fost pus pe lista de transferuri de către clubul feroviar, alături de Laszlo Sepsi și Claudiu Voiculeț. „Mă surprinde că Hora a fost pus pe lista de transferuri. Îl cunosc foarte bine de pe vremea când evolua la Bistrița. E un jucător foarte talentat, mă mir că nu s-a impus la CFR. Oricum, nu știu ce probleme a avut acolo. Poate nu s-a înțeles cu antrenorii sau a avut o viață extrasportivă agitată, deși nu cred. La Bistrița nu am avut probleme cu el. Ne-ar interesa, dar cred că e un jucător prea scump pentru noi”, a a menționat Horoba.


Pariază pe Miriuță

Oficialul „găzarilor” e convins că trupa din Gruia poate termina pe un loc de cupă europeană cu Vasile Miriuță pe bancă. „CFR se poate califica în cupele, având în vedere că Astra, Petrolul și Steaua au șanse să câștige Cupa României, că pe Dinamo nu o văd capabilă. Îl știu bine pe Miriuță, de pe vremea când era un copil. Eu l-am transferat în Ungaria, dar de atunci nu prea ne-am mai intersectat. Ne-am întâlnit doar când am avut meci cu Ceahlăul, însă nu am apucat să stăm de vorbă. Oricum, e un antrenor tânăr, a evoluat mult timp în Germania, unde a învățat multe lucruri importante. E riguros, muncitor, ar trebui să reușească la CFR. Cred că va face o treabă bună, însă trebuie să aibă răbdare cu el. Sper să-l prindă cămașa cu mânecă scurtă”, a afirmat Ioan Horoba.

Ultimele Stiri
abonare newsletter