Sport

Felgueiras: „Putem termina pe podium. Merităm să jucăm în Europa League”

Mario Felgueiras este convins că CFR poate recupera handicapul ce o desparte de locurile fruntașe. Cu o singură condiție! Doar dacă feroviarii își vor schimba atitudinea.

Mario Felgueiras a revenit din vacanță mult mai motivat și decis să pună umărul la calificarea echipei sale în cupele europene. Goalkeeper-ul portughez i-a impulsionat și pe colegii săi în vederea returului de campionat. „Sunt puțin trist că am plecat de acasă, dar nu am de ales. Trebuie să mă pregătesc bine cu echipa și să fim cât mai puternici în retur. Putem recupera distanța care ne separă de locurile fruntașe, de aceea ne și aflăm aici. Mai sunt 15 meciuri, se pot întâmpla multe. Nu e imposibil să ajungem pe podium, chiar pe locul doi. Merităm să jucăm în Europa League”, a transmis Felgueiras.

Portughezul știe ce i-a lipsit CFR-ului în tur. „Avem un lot valoros, jucători de calitate, dar din păcate nu am avut încredere și motivație. Trebuie să schimbăm acest lucru”, este avertismentul goalkeeper-ului.


Plânge după Grig

Felgueiras îl regretă și pe Grigoraș. „Din păcate, nu am reușit cu Petre Grigoraș, toată lumea și-a dorit să câștige fiecare meci, să luăm puncte, dar asta e viața în fotbal. Acum trebuie să-l ajutăm pe noul antrenor”, a declarat lusitanul, care are însă încredere în calitățile lui Vasile Miriuță, noul tehnician al CFR-ului: „Miriuță a făcut o muncă foarte bună la Ceahlăul, care e o echipă mai mică. A fost aproape de podium, a demonstrat că are experiență, a jucat și în Germania și sunt sigur că ne poate ajuta cu experiența lui”.

A mers pe mâna lui Ronaldo

Goalkeeper-ul feroviarilor este fericit pentru Cristiano Ronaldo, conaționalul său, pentru primirea Balonului de Aur. „Ronaldo a meritat să câștige Balonul de Aur. A fost constant în evoluții, a fost cel mai bun”, l-a lăudat Felgueiras pe starul lui Real Madrid, care a pus mâna pentru a doua oară în carieră pe cel mai râvnit trofeu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter