Sport

UPDATE: Silviu Lung, rănit într-un accident rutier. Fostului portar i se va întocmi dosar penal!

Fostul portar Silviu Lung a fost rănit, miercuri, într-un accident rutier produs în judeţul Dolj şi în urma căruia o persoană a murit, iar alte două au fost rănite.

UPDATE: Potrivit unor surse medicale, Silviu Lung rămâne internat în Secţia de Neurochirugie a Spitalului Judeţean Craiova cel puţin până joi, în urma accidentului în care a fost implicat. Poliţiştii doljeni vor întocmi dosar penal pe numele fostului portar pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, deoarece accidentul a fost provocat din cauza sa.

 


Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dolj, Amelia Căprărin, a precizat că accidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 15.00, pe drumul european E 79, ce leagă Craiova de Calafat, în localitatea Radovani. "În accident au fost implicate două maşini - un Renault Clio în care se aflau trei persoane şi un autoturism Mercedes condus de fostul internaţional Silviu Lung. În urma impactului o persoană din Renault a decedat, iar alte trei - două din Renault şi Silviu Lung - au fost rănite", a spus Căprărin pentru Mediafax.

Potrivit sursei citate, din primele cercetări reiese că a fost vorba despre un impact frontal.


Poliţiştii susţin că Silviu Lung era conştient şi au stat de vorbă cu el înainte ca acesta să fie transportat la spital.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Craioiva, Cristina Geormăneanu, a declarat că la Unitatea de Primiri Urgenţe a ajuns, până la ora transmiterii acestei ştiri, o singură victimă - o tânără care a suferit contuzii şi politraumatisme, în prezent fiind supusă unor investigaţii medicale.


La ora transmiterii acestei ştiri, la faţa locului se află mai multe echipaje de Poliţie, iar traficul este blocat.

Silviu Lung a fost portar al echipei naţionale de fotbal, dar şi la Steaua Bucureşti şi Universitatea Craiova.

Etichete: politie craiova dolj
Ultimele Stiri
abonare newsletter