Sport

Sergiu Buș se face „câine”

Sergiu (la minge) Buș este foarte aproape de un transfer la Dinamo, unde este dorit de Flavius Stoican, tehnicianul „câinilor”.

Sergiu Buș poate prinde transferul carierei. Atacantul clujean este dorit cu insistență în Ștefan cel Mare și pare tentat să accepte oferta „câinilor”. „Da, este adevărat, sunt dorit de Dinamo. Eu, personal, nu am discutat cu nimeni, însă impresarul meu a fost contactat de oficialii lui Dinamo. Momentan, nu am bătut palma cu ei, dar mi-aș dori să joc acolo. Am mai avut discuții și cu alte echipe, dar nu s-a concretizat nimic”, a declarat Buș pentru Monitorul de Cluj.

Corona are ultimul cuvânt de spus

Mutarea se poate realiza doar dacă cei de la Corona sunt dispuși să renunțe la serviciile vârfului de 21 de ani. Buș mai are contract până în vară cu gruparea brașoveană, „lanterna roșie” a Ligii I. „Încă nu am vorbit cu cei de la Corona, o să mă întâlnesc cu ei săptămâna viitoare. Sincer, nu vreau să rămân la Brașov, o să văd dacă reușesc să-i conving să mă lase să plec”, a recunoscut fotbalistul.


Nu se teme de concurență

Dacă va primi undă verde, Buș va trebui să tragă din greu pentru a se impune în primul „11” al dinamoviștilor. Tânărul jucător are însă încredere în calitățile sale. În tur, a marcat șapte goluri pentru Corona, care a reușit să obțină o remiză, 1-1, tocmai în fața trupei din Ștefan cel Mare. „Știu că la București tentațiile sunt foarte mari, dar eu nu sunt un petrecăreț. Am prietenă, sunt devotat familiei. Nu se pune problema de așa ceva. Eu încerc să-mi văd de treabă, mai am multe de spus în fotbal. Îmi plac provocările, concurența e benefică pentru echipă”, a afirmat atacantul.

Dinamo, rampă de lansare

Pentru Buș, Dinamo ar reprezenta o rampă de lansare în fotbalul mare. „Dinamo e o echipă mare, indiferent pe ce loc se află și ce jucători are în componență. Ar fi excelent să mă transfer acolo, ar fi o rampă de lansare pentru mine. Sunt conștient că dacă o să am evoluții foarte bune, o să prind un transfer în străinătate”, a dezvăluit jucătorul.


De ce nu s-a impus la CFR

Buș a explicat și de ce nu a reușit să se impună în Gruia. Atacantul și-a reziliat contractul cu CFR în urmă cu trei luni. „Sincer, nu știu. Probabil din cauza lipsei de experiență. E greu să joci titular la CFR. Ei au o anumită politică acolo, insistă mai mult pe jucătorii străini. Dar pentru mine CFR e un capitol închis. Le doresc multă baftă foștilor mei colegi și sper să-și îndeplinească obiectivul. Vasile Miriuță e un antrenor foarte bun, dar trebuie să fie conștient că la CFR e altă presiune decât la Ceahlăul”, a subliniat Sergiu Buș, care și-a propus să înscrie cât mai multe goluri în 2014. „2013 a fost un an bun. Sper însă ca anul 2014 să fie mai prosper, să înscriu mai multe goluri indiferent la ce echipă voi juca. În primul rând, îmi doresc să fiu sănătos, asta contează cel mai mult”, a conchis fotbalistul de 21 de ani.

7 goluri a marcat atacantul în tricoul Coronei Brașov în acest sezon.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter