Sport

Steaua nu-i sperie pe „studenți": „Mergem la victorie"

„Studenții” sunt puși pe cai mari în 2014. Universitarii i-au pus gând rău campioanei României. Clujenii anunță în cor că vor cele trei puncte în fața Stelei, partidă programată în 18 ianuarie.

Universitatea Cluj continuă să viseze la îndeplinirea obiectivului. Cel care a reaprins speranțele în tabăra „șepcilor roșii” e Mihai Teja. Sub comanda tehnicianului, „alb-negrii” au obținut patru victorii în șase meciuri, apropiindu-se astfel la doar două puncte de Oțelul Galați, ocupanta locului 14 în Liga I. „Nu e doar meritul meu, e al întregii echipe. Sunt încrezător că ne putem îndeplini obiectivul, îmi doresc foarte mult, ar fi cea mai mare realizare a mea. Încerc să dau tot ceea ce am învățat ca antrenor secund ca să putem să salvăm această echipă. Am încredere în băieți, pentru că știu ce pot”, a declarat Mihai Teja. „Am avut un început de sezon foarte slab, însă odată cu venirea domnului Teja am bifat patru victorii, care ne dau speranțe pentru îndeplinirea obiectivului. Dacă reușim să punem în practică ideile dânsului, sunt sigur că vom progresa”, este convins Dan Bucșa (foto stânga).

Steaua nu-i sperie

Ultima victorie cu Oțelul (1-0) le-a dat aripi universitarilor. „Studenții” vor să o răpună și pe Steaua, meci restanță din etapa a 14-a a campionatului. O victorie în fața campionilor i-ar propulsa pe clujeni până pe locul 13 în clasament, cu 19 puncte. „Steaua este cea mai bună echipă a campionatului, dar vom pregăti  meciul foarte bine. Pe 18 februarie mergem la victorie, deoarece avem nevoie de puncte”, a transmis Bucșa, pe site-ul oficial al clubului.


Speră la un an mai bun

Mijlocașul de 25 de ani și-a pus mai multe dorințe pentru 2014, însă cea mai importantă e salvarea de la retrogradare. „Anul care a trecut a fost unul foarte greu pentru tot ceea ce înseamna «U» Cluj, dar după un retur de excepție am reușit să rămânem în Liga I. În anul 2014 îmi doresc să fiu sănătos atât eu, cât și familia mea. Pe plan fotbalistic, sper ca echipa noastră să practice un fotbal cât mai de calitate și să ne îndeplinim obiectivul de mentinere în primul eșalon”, a dezvăluit căpitanul Universității.

Apel către fani

Bucșa are și un mesaj pentru suporterii „șepcilor roșii”, care au „ocolit” Cluj Arena în ultimul an. Doar locul șapte ocupă „U” într-un top al numărului de spectatori prezenți la stadion, cu o medie de 3.350 de fani / meci. „Vreau să le mulțumesc suporterilor că au susținut echipa și în momentele grele, iar în 2014 îi așteptăm în număr cât mai mare la stadion”, a transmis mijlocașul, care a bifat 16 prezențe în acest sezon în tricoul alb-negru.


În 10 ianuarie e programată reunirea Universității. Șapte zile mai târziu, „studenții” vor pleca în cantonament în Antalya, unde vor se vor pregăti timp de trei săptămâni.

abonare newsletter