Sport

Casca lui Schumacher s-a spart în două după impactul de la schi

Casca de protecție a germanului Michael Schumacher, victima unui grav accident de schi petrecut duminică în Alpii francezi, s-a spart în două în timpul accidentului de pe pârtia stațiunii Meribel, relatează agenția AFP, care citează surse apropiate anchetei.

Michael Schumacher Michael Schumacher

Sursa citată de AFP confirmă astfel informația cotidianului german Bild, care relata că un salvator sosit la locul accidentului a văzut casca spartă și mult sânge.

Conform medicilor spitalului din Grenoble, unde este internat septuplul campion mondial de Formula 1, Schumacher suferă de leziuni craniene ''difuze și serioase'' și se află într-o comă indusă artificial după ce a fost operat, scrie Agerpres.


Medicii au precizat luni că este prea devreme pentru a se pronunța asupra șanselor de supraviețuire ale lui Michael Schumacher, care urmează să împlinească 45 de ani pe 3 ianuarie.

Schumacher, însoțit de fiica sa de 14 ani, a căzut într-un sector din afara pistei de la Meribel și s-a lovit cu capul de o stâncă, suferind o hemoragie cerebrală, deși purta cască de protecție. El a fost transportat mai întâi cu elicopterul la o clinică locală, de unde a fost transferat ulterior la Grenoble.


 

Etichete: michael schumacher
Ultimele Stiri
abonare newsletter