Sport

Mourinho îl vrea pe Vlad Chiricheş la Chelsea

Fundaşul Vlad Chiricheş şi mijlocaşul brazilian Paulinho, ambii de la Tottenham Hotspur, sunt doriţi de managerul Jose Mourinho la Chelsea Londra, care ar fi dispus să plătească 35 de milioane de lire (aproximativ 42 de milioane de euro) pentru cei doi, informează caughtoffside.com.

"CaughtOffside a aflat că Mourinho caută să profite de demiterea lui Andre Villas-Boas de la Tottenham, făcând o ofertă pentru cei doi jucători transferaţi în vară", notează sursa citată, potrivit gandul.info.

Mourinho este un fan declarat al lui Paulinho, care ar putea evolua în linia mediană în locul lui John Obi Mikel şi Michael Essien.


Paulinho a fost transferat în această vară de Tottenham, care a plătit 17 milioane de lire sterline (20,31 milioane de euro) celor de la Corinthians, iar suma oferită ar fi de 20 de milioane de lire (23,9 milioane de euro).

De asemenea, Mourinho l-ar dori şi pe Chiricheş, pe care îl vede ca o opţiune pentru înlocuirea fundaşului John Terry. Despre fostul jucător al Stelei s-a vehiculat că ar fi aproape de Chelsea înaintea transferului la Tottenham în august, în schimbul a 8,5 milioane de lire (10,15 milioane de euro).


În cele 12 meciuri în care Chiricheş a evoluat pentru Tottenham, gruparea londoneză a terminat de opt ori fără gol primit. Oferta pentru Chiricheş s-ar ridica la 15 milioane de lire sterline (aproape 18 milioane de euro).

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter