Sport

Niksa Bavcevic, duel cu foștii săi elevi de la „U" Mobitelco

Fostul tehnician al celor de la „U" Mobitelco, Niksa Bavcevic, a fost numit în funcția de antrenor principal al Stelei. Croatul îi ia locul bosniacului Mladen Jojic, care a demisionat din funcție după meciul pierdut acasă cu Energia Rovinari, vinerea trecută.

Bavcevic a lucrat în acest sezon cu Steaua CSM EximBank la nivel de juniori, coordonând proiectul Centrului de Excelență și realizând un clinic pentru antrenorii echipelor de juniori în toamna acestui an. Croatul se află la a doua experiență ca antrenor principal al steliștilor, după ce i-a condus în sezonul 2010-2011 către locul trei în campionat și în finala Cupei României.

De atunci, Bavcevic a mai antrenat naționala de juniori U20 a Croației și a mai avut o experiență pe banca celor de la „U” Mobitelco Cluj, echipă pe care o va întâlni luni, 16 decembrie, în chiar primul meci la revenirea pe banca Stelei.


Antrenorul croat, în vârsta de 57 de ani, a mai pregătit în cariera sa echipe din Belgia, Croația, Italia sau Rusia și are 69 de meciuri în cupele europene (Euroliga, EuroCup sau EuroChallenge) din această postură.

Înaintea jocului direct, „U" BT Mobitelco se situează pe poziția a treia, cu 19 puncte, în timp ce Steaua ocupă locul 10, cu 16 puncte (5 victorii, 6 eșecuri).

Ultimele Stiri
abonare newsletter