Sport

Pandurii vor un stadion plin la meciul cu Pacos

Pandurii dispută mâine ultimul meci din Europa League, împotriva lui Pacos Ferreira. Gorjenii speră să aibă cât mai mulți suporteri în tribunele Cluj Arena.

Sursa foto: uefa.com Sursa foto: uefa.com

Clubul oltean s-a gândit să ofere o surpriză iubitorilor „sportului rege" din Ardeal. Astfel, copiii sub 18 ani vor putea urmări meciul pe viu în schimbul prețului de 1 leu. Un tichet la Tribuna 1 și 2 costă 20 lei, iar în sectorul VIP se poate intra cu un bilet ce costă 70 lei. 

„Cu ocazia ultimului meci din grupele Europa League de pe stadionul Cluj Arena, conducerea echipei Pandurii Târgu Jiu și conducerea Cluj Arena doresc să facă o surpriză copiilor sub 18 ani, modificând prețul biletelor la 1 leu în tribună. Biletele se pot achiziționa pe baza cărții de identitate de la casele de bilete ale stadionului Cluj Arena. Cluj Arena a pus în vânzare biletele pentru meciul C.S Pandurii Târgu Jiu – Pacos Ferreira, din grupele Europa League din data de 12.12.2013, ora 20:00, începând de luni, 09.12.2013, iar programul la casele de bilete este de la ora 10:00 la ora 18:00 în fiecare zi lucrătoare, exceptând ziua meciului, când se pot achiziționa bilete pâna la ora 20:00, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului oltean.


Confruntarea dintre Pandurii și Pacos Ferreira are loc joi, de la ora 20:00, pe Cluj Arena și va fi transmisă în direct de DigiSport 1 și ProTV.

Ultimele Stiri
abonare newsletter