Sport

Grigoraș, cu bagajele făcute: „Nu știu cât voi mai sta la CFR"

Tehnicianul și-ar dori să continue la CFR, însă admite că viitorul său stă în mâinile șefilor din Gruia.

Petre Grigoraș are zilele numărate pe banca CFR-ului. Tehnicianul nu a reușit să redreseze echipa, iar conducerea feroviară îi caută deja un înlocuitor. „E normal să fie toată lumea supărată şi dezamăgită de evoluţie, în general, şi de atitudine. Să vedem ce măsuri se vor lua şi la final va trebui să acceptăm şi să privim cu seninătate adevărul. Chiar nu ştiu ce se va întâmpla şi sincer vă spun că nici eu nu sunt mulţumit de ceea ce s-a întâmplat, nici de jocul echipei şi nici de rezultate. Am încercat să creez o atmosferă de competiţie, nimic nu am făcut împotriva echipei. Aşa voi face până la final cât voi mai sta, o etapă, două, cinci. Îmi voi face meseria la fel”, a recunoscut Grigoraş. 

Grigoraș vs Grigoraș

Pentru feroviari, disputa cu Săgeata reprezintă o bună oportunitate de a-și mai spăla din păcate în fața propriilor fani. „Mă aştept să câştigăm. Sunt convins că jocul şi rezultatul din ultima partidă i-a mai trezit puţin la realitate pe jucători. Am discutat cu ei, le-am cerut o mobilizare generală şi exemplară în aceste ultime jocuri pentru a mai spăla, dacă se mai poate spăla ceva, din imaginea pe care am lăsat-o în acest tur de campionat”, a transmis Grigoraș, care se va duela în premieră, din postura de adversar, cu fiul său Alexandru. „Da, tremur tot că vine fiul meu! Nu e niciun meci mai deosebit. El e fotbalist şi joacă pentru echipa lui, eu sunt aici şi îmi apăr cum pot mai bine şansele cu echipa pe care o conduc. Mă bucur că o să-l văd, dar dacă aş putea să câştigăm cu 10-0 nu aş avea niciun regret”, a afirmat Grig.


Apoel Nicosia, pe urmele lui Rada

CFR se va despărți în intersezon de Ionuț Rada. Aflat la final de contract, fundașul ar putea semna cu Apoel Nicosia (Cipru), echipă care l-a monitorizat de mai mult timp. Fiind mai mult rezervă în Gruia, fotbalistul de 31 de ani va fi cedat pe o sumă modică sau chiar gratis.

Ultimele Stiri
abonare newsletter