Sport

Cristiano Ronaldo va avea propriul muzeu

Cristiano Ronaldo, atacantul-vedetă al echipei spaniole Real Madrid, va asista pe 15 decembrie la inaugurarea propriului său muzeu la Funchal, capitala insulei portugheze Madeira, a anunțat fotbalistul lusitan.

Trofeele lui "CR7" urmează să fie prezentate, alături de mingi, fotografii și tricouri, în acest muzeu consacrat carierei jucătorului care a debutat în anii '90 la Madeira, de unde este originar.

Chestionat în legătură cu șansele de a intra în posesia Balonul de Aur 2013, pentru care este considerat principalul favorit, Ronaldo a declarat presei portugheze că a "rezervat" deja un loc acestui prestigios trofeu în noul său muzeu, în cazul în care va fi desemnat câștigător, scrie Agerpres.


În ceea ce privește prezența sa la ceremonia programată de FIFA pe 13 ianuarie, la Palatul Congreselor din Zurich, starul portughez a lăsat să planeze îndoiala, indicând că la data respectivă ar putea fi "în Spania, la Zurich sau la Madeira".

Fotbalistul s-a deplasat la Madeira, arhipelag turistic din Oceanul Atlantic, în compania mamei sale, Dolores Aveiro, și a fiului său, Cristiano Ronaldo Jr., pentru a finaliza pregătirile în vederea inaugurării muzeului său.


Cu această ocazie, atacantul lui Real Madrid s-a întâlnit cu președintele regiunii autonome Madeira, Alberto Joao Jardim, împreună cu care a evocat posibilitatea de a face unele investiții pe insulă.

Cristiano Ronaldo a câștigat Balonul de Aur în 2008, clasându-se apoi de trei ori pe locul secund, după marele său rival, argentinianul Lionel Messi.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter