Sport

Grigoraș, sacrificatul de serviciu!

Tehnicianul are șanse infime să mai continue pe banca CFR-ului și în 2014.

CFR nu și-a regăsit cadența nici în acest sezon. Deși era cotată printre favoritele la câștigarea titlului, formația din Gruia continuă să dezamăgească, iar șefii din Gruia se așteaptă la tot ce e mai rău.

Punctul slab al „vișiniilor” e ofensiva. Feroviarii au una dintre cele mai slabe linii de atac din campionat. În 16 runde disputate, clujenii au înscris doar 17 goluri, mai puține decât Concordia Chiajna sau Oțelul Galați, echipe care se zbat să supraviețuiască în Liga I! Mai mult, ardelenii sunt și campionii remizelor. Formația  pregătită de Petre Grigoraș a obținut șapte rezultate de egalitate, dintre care cinci încheiate la zero!


„Jucătorii vor primi o nuia de Moş Niculae”

Eșecul cu Mediaș (0-2) a pus sare pe rana conducerii feroviare. Fotbaliștii lui Grigoraș au reușit contraperformanța să nu aibă nici măcar un șut pe spațiul porții pe toată durata partidei! Iuliu Mureșan nu a mai suportat umilința și i-a criticat în public pe jucători. Oficialul a anunțat că se vor lua măsuri drastice în intersezon. „Gazul a jucat mai bine și a vrut victoria mai mult decât noi. Însă nu din această cauză am pierdut, ci pentru că atacul nostru nu a mers deloc, nu am jucat bine. Avem mari probleme legate de faza ofensivă. Nu s-au văzut numai la acest meci, ci în toate partidele din ultima vreme. Marcăm extrem de puţin, am înregistrat foarte multe remize, linia de clasament e foarte slabă. Jucătorii vor primi o nuia de Moş Niculae, în special pentru lipsa lor de atitudine”, a răbufnit Mureșan.

Grigoraș va fi demis

Pentru a ieși din criză, șefii clujeni iau în calcul și demiterea lui Petre Grigoraș. Tehnicianul va mai sta doar trei etape pe banca „vișiniilor”, urmând ca din 2014 frâiele să fie preluate de un alt antrenor. Vasile Miriuță e favoritul lui Arpad Paszkany, însă pe lista ardelenilor se mai află și tehnicieni străini. „Așteptăm să terminăm turul de campionat și vom vedea apoi ce mai e de făcut. Nu mai e cazul să ne gândim la titlu. Vor urma schimbări la echipă în intersezon”, a subliniat Mureșan. Grigoraș se simte și el trădat de jucători. „Vorbim prea mult și facem prea puțin. Mulţi jucători au jucat sub nivelul lor. Rezultatele şi jocul sunt departe de ceea ce îmi doresc”, a recunoscut Grig.


Tade, pe tușă două etape

Ca tacâmul să fie complet, CFR nu va conta în viitoarele două etape pe Gregory Tade. Francezul a primit direct cartonașul roșu în meciul cu Gaz Metan și, cel mai probabil, va absenta în jocurile cu Săgeata Năvodari și FC Botoșani. Atacantul se va alege și cu o amendă din partea conducerii clubului pentru că și-a lăsat echipa în inferioritate numerică.

22 de puncte a acumulat CFR în 16 etape, înregistrând un bilanț de 5 victorii, 7 remize și 4 eșecuri


17 goluri au marcat feroviarii în acest sezon

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter