Sport

Program spartan pentru „studente”

Handbalistele de la „U” Jolidon trag din greu pentru a fi în formă maximă până la duelul cu Cankaya Belediyesi Anka Spor (Turcia), din optimile Cupei EHF.

„U” Jolidon nu vrea să dezamăgească în Europa. Trupa clujeană e singura reprezentantă a handbalului feminin românesc în cupele europene, după ce, rând pe rând, HCM Baia Mare, Corona Brașov și HC Zalău au părăsit competițiile în care au fost angrenate.

Pentru a fi în cea mai bună formă înaintea confruntării cu Cankaya Belediyesi Anka Spor, formația universitară va avea parte de un program spartan. Clujencele și-au anunțat prezența la mai multe turnee de pregătire, la care participă echipe puternice din țară și din străinătate.


După cantonamentul de la Vatra Dornei, „alb-negrele” vor urma un program bazat în special pe pregătirea tehnico-tactică. „A fost un cantonament montan reușit. Fetele au răspuns pozitiv cerințelor antrenorilor. Ne bucurăm că toate jucătoarele sunt sănătoase și am scăpat fără accidentări după acest stagiu de pregătire. Cea mai bună veste este revenirea la antrenamente a extremei stânga Raluca Mihai”, a precizat Cosmin Sălăjan, directorul sportiv al „U” Jolidon.

Primul meci oficial pentru medaliata cu bronz de anul trecut va fi în 8 ianuarie 2014, pe teren propriu, contra celor de la HCM Baia Mare, principala favorită la cucerirea campionatului.


Program „U” Jolidon până la finalul anului:

- 13 decembrie: Turneu de verificare la Braşov. Vor mai participa CSM Ploieşti, Corona Braşov şi România U 19

- 20 -22 decembrie: Memorialul „Tiberiu Rusu”, ediţia a VIII-a. Vor mai concura HC Zalău, Elore Bekescsabai, România U20, SCM Craiova și Dunărea Brăila


- 28 - 29 decembrie: Turneu de verificare la Zalău. Vor figura și HC Zalău, Bekescsabai şi Debrecen.

 


Manșa tur dintre „U” Jolidon și Cankaya Belediyesi Anka Spor este programată în Turcia în 1 februarie 2014, iar returul o săptămână mai târziu la Cluj.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter