Sport

Mediaș, o fiară rănită: „Vrem să câștigăm cu CFR”

Cristi Dulca le-a declarat război feroviarilor: „Veți avea viață grea la Mediaș!”.

Sursa foto: cfr1907.ro Sursa foto: cfr1907.ro

Lupta dintre Gaz Metan și CFR Cluj a început deja. Nu pe terenul de fotbal, ci la nivel declarativ. Jocul cu medieșenii nu îi sperie deloc pe șefii feroviari, care nici nu concep să rateze cele trei puncte. Cristi Dulca le-a oferit clujenilor o replică la fle de acidă. „Mediaș e o echipă grea. S-a format un grup unit și nu e deloc ușor să câștigi aici”, a transmis tehnicianul „lupilor negri”.

Un singur eșec pe teren propriu

Gaz Metan e o nucă greu de spart pe teren propriu. Medieșenii au suferit doar un eșec acasă în acest sezon, 1-2 cu Botoșani, în runda secundă. Mai mult, elevii lui Dulca au reușit să bifeze două victorii importante, cu „U” Cluj (2-1) și Petrolul (1-0), și două rezultate de egalitate cu Vaslui (1-1) și Steaua (2-2). „E un meci important, la fel ca și celelalte. În ultimele trei etape am avut o evoluție nesatisfăcătoare, am reușit să luăm doar trei puncte, dar sunt convins că jucătorii se vor capacita și vor depune toate eforturile să câștige cu CFR. Jucăm acasă și ne dorim foarte mult o victorie”, a subliniat Dulca.


CFR merge la Mediaș după un joc slab prestat pe terenul celor de la FC Brașov. Evoluția „vișiniilor” nu l-a surprins însă pe Cristi Dulca. „S-au îndepărtat de obiectiv odată cu pierderea celor două puncte. Probabil că gândurile lor sunt concentrate la formarea unei echipe puternice pentru anul viitor”, a explicat antrenorul clujean, care recunoaște însă CFR poate fi imprevizibilă. „Chiar dacă anul acesta nu și-a regăsit cadența și nu mai are șanse la titlu, CFR rămâne o echipă periculoasă. Dar pe noi ne preocupă mai mult jocul nostru. Trebuie să fim atenți în apărare, nu ne interesează să blocăm un anumit jucător de la CFR. Încerc să-i motivez pe băieți în așa fel încât să câștigăm cele trei puncte”, a afirmat Dulca.

Au pierdut la limită cu Dinamo

Cu orgoliul rănit după eșecul de la Dinamo, medieșenii  au anunțat în cor că se vor agâța de toate mijloacele pentru a pune mâna pe cele trei puncte. „Nu am făcut un joc reușit la Dinamo, dar ne-am creat câteva oportunități de a înscrie. Am primit un gol pe o eroare de marcaj. Am fost mai incisivi în a doua repriză, un rezultat de egalitate era mai echitabil. Oricum, meciul cu Dinamo e dat uitării deja. Suntem focusați pe duelul cu CFR”, a afirmat Dulca.


Revine Bawab

Tha’er Bawab le va da o mână de ajutor colegilor săi în disputa cu CFR. Iordanianul s-a refăcut complet după o accidentare care l-a ținut mai multe luni pe tușă. „ Bawab și-a revenit, se pregătește cu echipa. Mai are de lucrat la condiție fizică, dar e motivat, își dorește să joace, la antrenamente e mereu cu zâmbetul pe buze”, a explicat Cristi Dulca.

Partida Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj se va disputa luni, de la ora 20.30.

Ultimele Stiri
abonare newsletter