monitorulcj.ro Menu
Sport

Se iau la trântă cu „Leii din Banat”

Sursa foto: u-mobitelco.ro

„U” Mobitelco primește mâine vizita formației BC Timișoara, ocupanta locului zece în Liga Națională de baschet masculin.

Un nou duel de foc pentru baschetbaliștii pregătiți de Dorin Pintea. „Studenții” vor da piept mâine cu BC Timișoara, echipă aflată în mare suferință. Bănățenii au înregistrat doar patru succese în opt etape și se situează în a doua parte a clasamentului, la cinci puncte de liderul Asesoft Ploiești.

„Ne așteaptă un meci foarte greu, pentru că întâlnim o echipă de tradiție în baschetul românesc, echipă obișnuită să fie în top în ultimii ani. Timișoara se afla, la fel ca și Piteștiul, într-o mare suferință. Sunt convins că va da totul pentru a câștiga acest meci, să întrerupă șirul înfrângerilor”, a subliniat Pintea.


„Timisoara este o echipă bună, cu un antrenor bun, care folosește destul de multe scheme complicate în apărare. Va fi un joc foarte disputat, am muncit toată săptămâna, sperăm să facem un meci bun și să câștigăm. Meciul de la Pitești nu îl iau neapărat ca o înfrângere, ci mai degraba ca o lecție. Mai sunt multe partide de jucat, trebuie să mergem înainte, să ne vedem de treaba noastră”, a completat Darius Hargrove.

Cuic, incert

Pentru confruntarea cu „Leii din Banat”, clujenii nu vor putea conta pe serviciile lui Cătălin Baciu, accidentat. De asemenea, Branko Cuic acuză probleme medicale și are șanse mari să urmărească și el meciul din tribune. „Timișoara are un lot de jucători destul de bun, sunt foarte agresivi în apărare, atletici. Din păcate, Branko Cuic nu este refăcut total, sperăm ca la ora meciului să poată juca. Cătălin Baciu este în continuare accidentat, el sigur nu va evolua cu Timișoara. Pe Baciu încercăm să îl suplinim prin dăruirea și aportul celorlalți jucători. Noi trebuie să fim conștienți și să muncim zi de zi tot mai bine, ca să încercăm să legăm serii de 5-6 victorii, nu două sau trei”, a mărturisit Bobo Pintea.


Partida „U” Mobitelco – BC Timișoara are loc mâine, de la ora 18.45, la Sala Sporturilor „Horia Demian”. 10 lei costă un bilet în partea de jos a tribunelor și 5 lei în partea de sus a tribunelor. Copiii sub 7 ani au intrarea gratuită.