Sport

Rugbiștii de la „U” Cluj, eliminați din Cupă

Echipa de rugby a Universității Cluj a ratat calificarea în finala Cupei României. Elevii lui Bogdan Cantor au fost învinși în penultimul act de deținătoarea trofeului, Știința Baia Mare, scor 10-17.

Ionuţ Dimofte a adus primele puncte pentru clujeni, în minutul 10, când a transformat o lovitură de pedeapsă acordată de arbitrul întâlnirii, Emanuel Gorodea. Wiringi a restabilit egalitatea după 27 de minute, tot în urma unei lovituri de pedeapsă.

Maramureșenii au ieșit mult mai deciși de la vestiare și au reușit primul eseu al partidei, prin Oancea, transformat de Wiringi. Băimărenii nu s-au oprit însă din marcat. Wiringi și-a trecut în cont încă un eseu și o transformare și a dus scorul la 17-3.


Universitarii au redus din handicap prin Dimofte. Fostul jucător al vicecampioanei României a fructificat un eseu de penalitate, stabilind astfel și scorul final.

Baia Mare se va lupta pentru marele trofeu cu Steaua, care a trecut de CSM București, scor 29-10. Ultimul act al competiției va avea loc în 30 noiembrie, pe Stadionul Ghencea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter