Sport

Ilie Stan: Meciul cu CFR Cluj nu va semăna cu cel din Cupa României

Antrenorul echipei FC Braşov, Ilie Stan a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că are încredere că jucătorii săi pot câştiga meciul cu CFR Cluj, chiar dacă este conştient că partida nu va semăna cu cea din Cupa României, pe care braşovenii au câştigat-o cu scorul de 3-1.

"Jucăm împotriva unei echipe foarte puternice, care a crescut de la meci la meci şi care nu mai este echipa pe care FC Braşov a învins-o în Cupa României. Oricum, niciun meci nu seamănă cu altul şi nu trebuie să ne bazăm pe faptul că i-am mai bătut o dată, e nevoie doar să dăm ce avem mai bun şi să luăm cele trei puncte. Trebuie să abordăm meciul cu maximă seriozitate şi încredere în noi şi atunci cu sigurană vom putea spera la victorie", a spus Stan, potrivit Mediafax.

Ilie Stan a afirmat că atitudinea jucătorilor săi s-a schimbat foarte mult în pauza competiţională prilejuită de meciurile echipei naţionale. Fundaşul Cristian Ionescu a explicat că venirea lui Ilie Stan la echipă a adus altă atitudine şi că este încrezător în şansele din partida cu CFR Cluj.


"Urmează să întâlnim o echipă foarte puternică, o formaţie care a luat de mai multe ori campionatul şi care nu pre are nevoie de prezentări. Cu toate acestea, avem mare încredere în noi că putem să repetăm victoria din cupă, deşi este foarte adevărat că meciurile de acolo nu seamănă cu cele din campionat. Venirea lui Ilie Stan a schimbat puţin atmosfera din lot şi ne-a făcut să avem o altă atitudine. Credem în noi şi ne-am propus ca pînă la finalul turului să nu mai pierdem să nu mai pierdem niciun meci, cel puţin nu pe teren propriu", a menţionat Ionescu.

În meciul cu CFR Cluj, singurul indisponibil este Alexandru Mateiu, suspendat.


Partida FC Braşov - CFR Cluj, contând pentru etapa a XV-a a Ligii I, se va disputa, luni, de la ora 19.00.

Ultimele Stiri
abonare newsletter