Sport

Sportivii de la Delta Cluj au făcut legea în Cupa României la Taekwon-do

CS Delta Cluj a încheiat pe locul secund în clasamentul general al Cupei României la Taekwon-do ITF, la juniori II și III.

În perioada 14-17 noiembrie 2013 s-a desfăsurat, la Baia Mare, Cupa României la Taekwon-do ITF, competiție la care au participat peste 280 de sportivi din toata țara, reprezentând 20 de cluburi. CS Delta Cluj-Napoca s-a deplasat cu un număr de 18 sportivi, 14 copii și 4 juniori, antrenați de președintele clubului,  Alexandru Mureșan, instructor internațional.

Copiii clubului, cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani, înscriși la probele individuale de luptă, tull și tehnici speciale, au reușit să obțină opt medalii de aur, cinci de argint și opt de bronz. În urma acestor rezultate, CS Delta s-a clasat pe un merituos loc II în clasamentul general la juniori II și III.


De asemenea, Alexandru Ungur, Paul Stanciu, Diana Chisalița și Alexandur Mureșan au adunat un total de șase medalii de aur, două de argint și trei de bronz la probele individuale și pe echipe de luptă, tull, tehnici speciale și spargeri forță.

 

abonare newsletter