Sport

Căprioriu țintește o medalie la Grand Prix-ul de la Abu Dhabi

Șase judoka români, doi băieți și patru fete, vor participa la Grand Prix-ul IJF de la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite), care se va desfășura în perioada 22- 23 noiembrie.

Sursa foto: intjudo.eu Sursa foto: intjudo.eu

La masculin, România va fi reprezentată de Robert Florian Papp (categoria 73 de kilograme) și Daniel Natea (categoria +100 de kilograme). În concursul feminin, pentru România vor concura Andreea Chițu, Larisa Florian (ambele la categoria 52 de kilograme), Corina Căprioriu (foto) și Loredana Ohâi (ambele la categoria 57 de kilograme).

Corina Căprioriu este vicecampioană olimpică la Londra, în timp ce Larisa Florian și Loredana Ohâi au cucerit vineri medaliile de aur la Campionatele Europene Under-23 de la Samokov (Bulgaria), iar Daniel Natea și-a adjudecat bronzul duminică, în aceeași competiție. „Mă simt foarte bine, abia aștept concursul. Îmi doresc să cuceresc o medalie, preferabil pe cea de aur, dar va fi foarte greu. Din câte am văzut s-au înscris adversare puternice la această competiție. E nemțoaica Roper Myriam, medaliată cu bronz la Campionatul Mondial, dar și portugheza Telma Monteiro, multipla campioană europeană. Ar fi minunat să închei concursul pe podium”, a declarat Căprioriu pentru Monitorul de Cluj.


După Grand Prix-ul de la Abu Dhabi, judoka români vor participa la Grand Slam-ul de la Tokyo (29 noiembrie – 01 decembrie) și la Grand Prix-ul din Korea (05 - 06 decembrie).

abonare newsletter