Sport

Eric: „Ne vom lupta până la capăt”

Mijlocaşul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Eric de Oliveira, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că echipa sa se va lupta până la capăt în meciul împotriva echipei italiane Fiorentina, pentru a ocupa locul doi în grupa din Liga Europa, pentru a se califica în 16-imile competiţiei, meci ce se va desfăşura joi, 07 noiembrie 2013, de la ora 20:00, pe stadionul Cluj Arena.

„Nu văd niciun avantaj că o parte dintre jucătorii Fiorentinei nu fac parte din lotul lor. Au un lot valoros şi mare. Trebuie să ne vedem de jocul nostru. Nici în meciul tur câţiva jucători importanţi ai Fiorentinei nu au jucat. Trebuie să rămânem încrezători că va veni şi prima victorie pe teren propriu. Chiar dacă avem şanse mici pentru a ocupa locul doi în grupă, noi ne vom lupta până la capăt. Nu vrem să terminăm pe ultimul loc în grupă. Apreciez fotbalul italian, e normal să am o emoţie aparte pentru că vom juca cu Fiorentina”, a declarat Eric.

Jucătorul brazilian îşi doreşte foarte mult să înscrie în partida de joi, cu Fiorentina, dar în egală măsură ar prefera ca echipa sa să câştige.


„Ne-am antrenat toată săptămâna pentru ceva ce foarte lume nu se aşteaptă. Noi vom lupta pentru orgoliul nostru şi fiecare ocazie pe care o vom avea ne vom gândi că ar putea fi ultima. Vom munci foarte mult pentru a ne crea multe ocazii. Orice jucător îşi doreşte să joace într-un meci cu Fiorentina, e o rampă de lansare pentru fiecare. Vrem să ne amintim că a fost o seară minunată pentru noi. Să marchez într-un astfel de meci ar fi ceva nepreţuit. Acum câţiva ani ne uitam la televizor la ei şi acum suntem lângă ei pe teren. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun pe teren. Dacă marchez şi învingem ar fi cel mai bine, dacă voi marca, dar nu vom învinge ar fi păcat”, a mai spus Eric.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu va întâlni astăzi, de la ora 20:00, pe Cluj Arena, echipa italiană Fiorentina, în etapa a patra a grupei E a Ligii Europa.

Ultimele Stiri
abonare newsletter