Sport

Grigoraş şi Cadu se gândesc la meciul cu Dinamo: "Va fi un joc foarte greu"

CFR Cluj a reuşit doar un rezultat de egalitate, scor 0-0, pe terenul celor de la Concordia Chiajna, iar etapa următoare vor juca împotriva celor de la Dinamo, echipă ce vine după trei victorii consecutive, două în campionat şi una în Cupă.

Petre Grigoraş se aşteaptă la un meci extrem de dificil împotriva unei echipe care este în creştere, dar speră ca toţi jucătorii săi să fie apţi pentru acest joc.

“Cu Dinamo va fi un meci foarte greu, împotriva unei echipe care este în creştere, clar. Deocamdată trebuie recuperaţi din punct de vedere fizic şi psihic, să sperăm că îi vom aduce pe linia de plutire.


Trebuie să aibă atitudinea corespunzătoare pentru a câştiga, pentru că avem nevoie de toţi jucătorii şi avem nevoie de jucători care să fie în formă pentru victorie”, a spus Petre Grigoraş pentru Dolce Sport.

Chiar dacă ambele echipe trec prin momente mai dificile, Ricardo Cadu spune că un meci împotriva lui Dinamo va fi întotdeauna unul greu, deoarece "câinii" rămân o echipă mare din România.


"Când e vorba de Dinamo, tot timpul o să fie un meci greu. Dinamo a fost şi o să fie tot timpul o echipă mare din România. Trebuie să avem grijă, dar jucăm acasă şi trebuie să-i batem”, a spus şi Cadu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter