Sport

Kiessling, al doilea "marcator fantomă" din istoria Bundesligii

Atacantul formaţiei Bayer Leverkusen, Stefan Kiessling, a marcat al doilea gol "fantomă" din istoria Bundesligii, mingea intrând în poartă prin exterior, printr-o mică gaură din plasă, la meciul cu Hoffenheim, scor 2-1.

La 23 aprilie 1994, fundaşul echipei Bayern Munchen Thomas Helmer a fost creditat cu un "gol fantomă" la meciul cu formaţia FC Nurnberg. Arbitrul a validat golul oferind victoria formaţiei Bayern, scor 2-1. După o plângere depusă de FC Nurnberg, federaţia a reprogramat meciul, iar Bayern s-a impus, scor 5-0.

 "Cred că vom revedea imaginile. Nu se poate ca pentru Bayern să se rejoace un meci, iar pentru Hoffenheim nu", a declarat antrenorul Markus Gisdol, lăsând să se înţeleagă că gruparea va depune o plângere la federaţie.


 "Am crezut mai întâi că mingea nu a intrat în poartă, dar apoi toată lumea a venit la mine. Ce trebuia să fac? Sincer, nu prea îmi dau seama ce s-a întâmplat", a declarat Kiessling pentru postul Sky.

 Arbitrul meciului, Felix Brych, a afirmat că deşi a avut îndoieli, reacţia jucătorilor a fost clară: "Am discutat cu Kiessling. Dar nimeni, nici măcar el, nu a spus că nu a fost gol. Mingea era în poartă, iar pentru toţi cei prezenţi a fost un gol regulamentar", a declarat Brych.


 Imaginile televizate au arătat că arbitrul asistent nu a menţionat vreo problemă în timpul inspectării porţilor înainte de meci.

Ultimele Stiri
abonare newsletter