Sport

Messi a reluat antrenamentele cu FC Barcelona

Atacantul argentinian Lionel Messi, accidentat la o coapsă la finele lunii septembrie, a reluat luni antrenamentele colective cu FC Barcelona, a anunțat clubul catalan pe contul său de Twitter.

"Messi ia parte la pregătirea colectivă, alături de ceilalți zece jucători disponibili din prima echipă", se arată într-un comunicat al clubului catalan, potrivit Agerpres.

Revenirea sa este o bulă de oxigen pentru antrenorul Gerardo Martino, cu mai puțin de două săptămâni înaintea "el clasico" cu Real Madrid, programat pe 26 octombrie pe arena Camp Nou.


Cvadruplul câștigător al trofeului "Balonul de Aur", accidentat în meciul de campionat cu Almeria (2-0), a suferit o întindere musculară la bicepsul femural de la piciorul drept.

Messi a stat departe de gazon timp de 15 zile, ratând meciul din Liga Campionilor cu Celtic Glasgow (1-0) și partida de campionat cu Valladolid (4-1).


De asemenea, Messi va rata meciul pe care naționala Argentinei îl va susține în compania Uruguayului, marți, în preliminariile CM 2014, zona America de Sud.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter