Sport

„U“ Jolidon caută primul succes la Cluj

„U“ Jolidon va încerca mâine să obțină prima victorie de pe teren propriu din acest sezon. Clujencele vor primi vizita formației Cetate Deva.

În cele patru meciuri disputate în acest sezon de Liga Națională, „studentele“ și-au trecut în cont două victorii, ambele în deplasare, și două înfrângeri, ambele acasă.
Horațiu Pașca, antrenorul handbalistelor clujence, a declarat înainte de meciul cu Cetate Deva, că echipa sa va avea un meci dificil, în fața unui adversar redutabil. „Deși are statut de nou promovată, Cetate Deva, prin transferurile făcute în intersezon, se anunță a fi una dintre candidatele la podium. Au debutat mai greu, însă faptul că au un lot valoros și că practică un handbal de calitate este întărit de evoluția pe care a avut-o în meciul de săptămâna trecută contra celor de la Baia Mare. Deva e un adversar dificil, vom încerca să le anihilăm punctele forte. Încercăm să aducem o primă victorie în fața suporterilor noștri“, a declarat antrenorul de la „U“ Jolidon.

Partida dintre „U“ Jolidon și Cetatea Deva se va disputa vineri, 4 octombrie, de la ora 17.30, la Sala Sporturilor „Horia Demian“. Meciul va fi transmis în direct de Digi Sport 2.

Ultimele Stiri
abonare newsletter