Sport

Reghecampf: „Sper să facem față, Chelsea este una dintre favorite“

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a declarat înainte de meciul cu Chelsea că speră ca elevii săi să evolueze mai bine decât în meciul cu Shalke, pierdut cu 0-3.

Tehnicianul campioanei recunoaște că londonezii sunt peste Steaua din toate punctele de vedere, dar speră că elevii săi se vor mobiliza și vor reuși să obțină un rezultat favorabil. „Întâlnim o echipă puternică, Chelsea este peste Steaua din punct de vedere financiar şi al valorii jucătorilor, dar sper ca noi să facem faţă prin forţa grupului şi prin valoarea unor jucători. Chelsea este una dintre echipele favorite la câştigarea Ligii Campionilor“', a afirmat Reghecampf. „Sper ca noi să evoluăm mai bine decât în Germania, cu o echipă cu care am mai jucat în Europa League, dar condiţiile s-au schimbat de atunci. Ei au cel mai bun antrenor din lume, iar acum jucăm în altă competiţie. Băieţii s-au pregătit bine, sunt concentraţi, aşteptăm să ne susţină un mare număr de suporteri“, a spus antrenorul Stelei.
Chelsea a jucat cu Steaua în optimile Europa League, în primăvara acestui an. Bucureștenii au câștigat meciul de acasă, cu 1-0, dar au fost învinși în deplasare, 1-3 și au ratat calificarea în sferturi. Londonezii au câștigat Europa League, după ce au învins în finala de la Amsterdam pe Benfica Lisabona.
Steliștii se confruntă cu probleme de lot. Pintilii a părăsit prematur antrenamentul de astăzi, iar Tănase mai are unele dureri, însă sunt șanse mari să se refacă amândoi până la ora meciului.

Meciul dintre Steaua și Chelsea se va disputa marți, pe Arena Națională din București, de la ora 21.45 și va fi transmis în direct de TVR 1, Digi Sport 1 și Dolce Sport 1.

Ultimele Stiri
abonare newsletter