Sport

Messi s-a accidentat și va fi indisponibil 2-3 săptămâni

Fotbalistul Barcelonei Lionel Messi va fi indisponibil 2-3 săptămâni după accidentarea la piciorul drept, aceasta însemnând că va lipsi la meciul de marți cu Celtic Glasgow din Liga Campionilor, dar și la ultimele două meciuri ale Argentinei din preliminariile Campionatului Mondial, echipa sud-americană fiind deja calificată, indiferent de rezultatele din respectivele jocuri.

Barcelona are, însă, și alte probleme cu accidentările: lui Carles Puyol i s-au adăugat doi fundași, Javier Mascherano și Jordi Alba, care nu vor face deplasarea la Glasgow. În aceste condiții, Marc Batra va fi titular în centrul apărării, alături de Gerard Pique, potrivit Agerpres.

Pentru Messi, care a suferit o afecțiune musculară, cel mai probabil ruptură, la piciorul stâng, cel de bază, la golul prin care a deschis scorul sâmbătă cu Almeria, din deplasare, aceasta este a doua accidentare din actualul sezon. Meciurile de la națională sunt cu Peru, pe 11 octombrie, și cu Uruguay, pe 15 octombrie, dar ar putea ca absența lui să continue și pentru partidele cu Valladolid și Osasuna.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter