Sport

Ganea: "Cred în continuare în jucători"

Universitatea Cluj a fost învinsă vineri seara în meciul din deplasare cu Gaz Metan Mediaş, 1-2, după ce "studenţii" au deschis scorul.

După o primă repriză interesantă, dar fără goluri, Borza a deschis scorul la 10 minute după reluare, cu un şut superb, de la peste 30 m, care l-a surprins ieşit din poartă pe Buchta, goalkeeper-ul medieşenilor. Gazdele nu au aruncat armele şi au reuşit să egaleze peste doar câteva minute, prin Todea, care a înscris cu un şut din interiorul careului de 16 m. În minutul 67, Munteanu a reuşit să marcheze şi el, în urma unei gafe a lui Mendy, întorcând astfel soarta meciului în favoarea celor de la Gaz Metan.
Ionel Ganea, antrenorul Universităţii, a declarat că echipa sa a pierdut meciul din cauza a două greşeli personale comise de Mendy, dar nu este supărat pe acesta şi crede în continuare în jucătorii săi. "Am pierdut meciul pe două greșeli personale. Felicit echipa gazdă pentru victorie, cred că am reușit să jucăm destul de bine, dar greșelile personale ne costă în continuare puncte. Per ansamblu, pot să spun că a fost un joc destul de bun. Nu vreau să îl critic pe Mendy, s-a întâmplat să greşească, dar e un jucător bun. Am pierdut cu toţii şi dacă am fi câştigat, tot împreună am fi câştigat. Cred în continuare în această echipă, cred în jucători, pentru că sunt foarte motivaţi", a spus antrenorul "şepcilor roşii".
În urma acestui rezultat, Universitatea a rămas pe locul 17 în clasamentul Ligii 1, cu doar 2 puncte acumulate în opt etape. În runda următoare, "studenţii" vor juca pe Cluj Arena împotriva nou-promovatei Săgeata Năvodari. Meciul se va disputa vineri, 27 septembrie, de la ora 20.30. 

abonare newsletter