Sport

50 de dosare penale pentru suporterii unguri. 16 dintre ei, interzişi, un an, pe stadioane

Incidentele de ieri, dinaintea meciului România-Ungaria s-au încheiat cu dosare penale pentru suporterii maghiari şi interdicţia de a mai intra pe stadioanele româneşti, timp de un an. În timpul evenimentelor, doi jandarmi au fost răniţi.

50 de suporteri unguri sunt acuzaţi de fapte penale după incidentele de ieri din Bucureşti, înaintea meciului de fotbal România-Ungaria, a anunţat, astăzi, şeful Jandarmeriei române, Mircea Olaru. 16 fani maghiari au primit interdicţie şi nu mai au voie să intre pe stadioanele româneşti, timp de un an.
62 de persoane au fost duse la poliţie, iar 50 de suporteri maghiari sunt acuzaţi de fapte penale. Mai mult, a fost depistat şi un caz de consum de droguri. Olaru a subliniat că fanii unguri care nu au fost verificaţi la intrarea în ţară, aveau foarte multe materiale pirotehnice asupra lor. El a mai spus că au fost aplicate 19 sancţiuni contravenţionale de circa 7.300 de lei, între altele pentru provocare şi participare la scandal.
În timpul incidentelor, au fost răniţi şi doi jandarmi, ''Doi jandarmi au fost răniţi, unul la umăr, în Centrul Civic, a părăsit deja spitalul, al doilea are un traumatism facial mai grav, este la Spitalul Pantelimon, după ce a aruncat un membru al galeriei o piatră", a declarat Mircea Olaru, citat de Mediafax.

Ultimele Stiri
abonare newsletter