Sport

Grozav, aproape de un transfer în Rusia

Gheorghe Grozav, fostul atacant al Universității Cluj, în prezent la Petrolul Ploiești, este aproape de un transfer la gruparea rusă Terek Groznâi.

Antrenorul echipei Petrolul Ploieşti, Cosmin Contra, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că atacantul Gheorghe Grozav se va transfera la formaţia rusă Terek Groznâi pentru 2,5 milioane de euro.
"Cluburile s-au înţeles, jucătorul a fost de acord, dar nu este încă oficial. Dacă Petrolul a fost de acord cu suma de 2,5 milioane de euro înseamnă că e un transfer bun. Este o pierdere grea, dar avem jucători care îl pot înlocui", a spus Contra.
Întrebat dacă fundaşul stânga Guilherme, aflat pe lista de achiziţii a formaţiei Steaua Bucureşti, va pleca la campioana României, Contra a răspuns: "Nu îl voi lăsa pe Guilherme să plece la Steaua, are valoare să se transfere în străinătate".
Referitor la meciul cu Swansea City, din manşa secundă a play-off-ului Ligii Europa, Contra speră ca echipa sa să marcheze două goluri repede pentru a avea şanse de calificare: „Un meci în care pornim cu foarte puţine şanse. Vom face tot posibilul. Avem cinci la sută, dar vom încerca să ne calificăm. Vom încerca să stăm în jumătatea adversă şi să marcăm două goluri repede şi să punem presiune pe Swansea“

Petrolul joacă, joi, de la 20.30, la Ploieşti, cu echipa galeză Swansea, în manşa secundă a play-off-ului Ligii Europa. În tur, Petrolul a pierdut, scor 1-5.

Ultimele Stiri
abonare newsletter