Sport

Dragomir: „Amânarea etapei a șaptea ne-a făcut mari greutăți“

Dumitru Dragomir, președintele LPF, a declarat că amânarea etapei a 7-a a Ligii 1, decisă la solicitarea selecţionerului Victor Piţurcă, a făcut mari greutăţi instituţiei pe care o conduce, dar nu a putut fi refuzată pentru că în joc este interesul echipei naţionale.

„Amânarea etapei a șaptea ne-a făcut mari greutăţi la Ligă. Caută oamenii mei de cinci-şase zile şi nu găsesc o dată liberă. O dată liberă şi să respecte regulamentul. Pentru că aşa poţi să pui etapa pe 24 decembrie. Mai sunt ţări care au amânat pentru naţională, inclusiv Polonia. Dacă nu aş fi fost de acord cu amânarea, nu ar fi fost corect pentru fotbalul românesc. Şi atunci i-am înţeles pe Piţurcă şi Mircea Sandu şi n-am putut să refuz propunerea lor. E interes naţional. Poate jucătorii sunt mai odihniţi şi îi batem şi pe turci şi pe unguri şi ne ducem la baraj. Avem şansa asta, pentru că avem jucători de valoare. Cu turcii va fi mai greu decât cu ungurii“, spus Dragomir.

La 14 august, Comitetul Executiv al FRF a aprobat solicitarea selecţionerului Victor Piţurcă de amânare a meciurilor din cadrul etapei a şaptea, programate la 31 august, pentru pregătirea partidelor echipei naţionale cu Ungaria şi Turcia din preliminariile CM-2014.

Ultimele Stiri
abonare newsletter