Sport

Baschetbaliștii s-au întors la Cluj

„U“ Bt Mobitelco a încheiat stagiul de pregătire efectuat în Serbia. Elevii lui Dorin Pintea se vor antrena la Cluj în următoarea perioadă.

Baschetbaliștii de la „U“ Bt Mobitelco au efectuat un cantonament de 10 zile în Serbia, în care s-a pus accentul pe pregătirea fizică. Aceștia se vor pregăti pe plan local până la sfârșitul lunii, când vor participa la Memorialul „Elemer Tordai“ de la Sibiu. După acest turneu, clujenii vor juca la începutul lunii septembrie mai multe partide amicale, tot în Serbia, după care vor participa la un turneu amical la Cluj.

Dorin Pintea, antrenorul de la „U“ Bt Mobitelco, a declarat că obiectivul cantonamentului din Serbia a fost atins. „Obiectivul cantonamentului din Serbia a fost atins, pregătirea fizică a decurs în condiții foarte bune. Echipa a răspuns bine la efort, a fost conștiincioasă. În această săptămână și până plecăm la turneul de la Sibiu ne vom pregăti la Cluj, în sală. Jucătorii de la loturile naționale, Silvășan, Baciu și Kuti Nandor vor avea liber în această săptămână“, a spus tehnicianul baschetbaliștilor clujeni.
Primul meci oficial al celor de la „U“ Bt Mobitelco va avea loc în 21 septembrie. Elevii lui Dorin Pintea vor juca atunci în deplasare cu SCM Craiova, în Cupa României.

abonare newsletter