Sport

„U“ Bt Mobitelco pune în vânzare abonamentele pentru noul sezon

Echipa de baschet „U“ Bt Mobitelco va vinde, începând de luni, abonamente pentru sezonul 2013-14.

Abonementele vor fi valabile pentru competițiile interne la care participă „U“ Bt Mobitelco, respectiv Liga Națională de Baschet și Cupa României. Perioada de vânzare este 12 august – 20 septembrie, primele zile fiind destinate doar vechilor abonați (12-23 august). Abonații vechi vor avea prioritate la achiziționarea tichetelor pentru sezonul 2013-2014, pe aceleași locuri ca în sezonul trecut, în perioada 12 - 23 august. Deasemenea, aceștia vor beneficia și de o reducere de 50, respectiv 25 lei din prețul oficial (în funcție de categoria abonamentului).

Posesorii vechi de abonamente, care nu se află în Cluj și nu își pot achiziționa în timp util noile tichete, își pot rezerva în perioada 12 - 23 august 2013, prin email, locurile dorite la adresa office@u-mobitelco.ro, acestea trebuie însă achitate până în 23 august, în caz contrar fiind puse la vânzare liberă.
Din 26 august 2013 se vor vinde abonamente pentru ceilalți doritori, la preț standard. Toți doritorii trebuie se prezinte la sediul clubului (în incinta Sălii Sporturilor „Horia Demian“, Str. Splaiul Independenței nr 6, pe partea dreapta, sub Tribuna A) cu cartea de identitate sau pașaportul (în cazul cetățenilor străini). Abonații vechi trebuie să prezinte și vechiul abonament, iar minorii sub 14 ani trebuie să prezinte certificatul de naștere. Copiii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit, dar nu au loc rezervat.


Lista de prețuri

Sectoarele de jos ale tribunelor - 300 lei
Sectoarele de sus ale tribunelor - 150 lei
Copii între 7-14 ani - 50 lei

Ultimele Stiri
abonare newsletter