Sport

CFR Cluj a anunțat oficial despărțirea de Rednic

Schimbarea de antrenor la CFR Cluj s-a oficializat astăzi. „Feroviarii“ au anunțat oficial despărțirea de Mircea Rednic și urmează să fie făcut public numele noului antrenor.

În următoarele ore sau în maxim o zi-două, CFR va anunța oficial și numele noului tehnician, cel mai probabil acesta va fi Petre Grigoraș.
„Suntem mândri că am avut ocazia să lucrăm cu unul dintre cei mai buni şi experimentaţi antrenori români şi cu regretul că nu am reuşit să colaborăm până cel puţin la finalul sezonului aşa cum ne-am propus, îi mulţumim lui Mircea şi îi dorim mult succes în continuare! Mulțumim, Mister!“, scrie site-ul oficial al CFR-ului.

Acest anunț confirmă, încă o dată, că antrenorul de la CFR care primește asigurări din partea conducerii va pleca sau va fi demis la scurt timp. Vă reamintim că după meciul de la Vaslui, pierdut de „feroviari“ cu 0-4, finanțatorul Arpad Paszkany a declarat că nu se pune problema unei schimbări de antrenor. „Am vorbit cu Rednic şi i-am cerut să fie calm. Eu cred că jucătorii au o presiune pe care nu o pot gesiona. Nu se pune problema să îl demitem pe Rednic“, spunea șeful din Gruia în urmă cu o săptămână.


Mircea Rednic a fost cel de al 14-lea antrenor al CFR-ului din 2004 încoace (în 2004 clujenii au promovat în Liga 1). A pregătit formația din Gruia doar pentru 4 meciuri oficiale, în care a obținut o victorie, două remize și o înfrângere.

Ultimele Stiri
abonare newsletter