Sport

Rednic L-A DAT AFARĂ din LOT pe favoritul lui Paszkany

Anunţ şocant dinspre CFR Cluj. În urma prestaţiei lamentabile de la Vaslui, unde a greşit la două goluri, Ricardo Cadu nu a fost inclus în lotul pentru partida cu Viitorul, de sâmbătă seara, din etapa a 4-a a Ligii I.

sursa foto: prosport.ro sursa foto: prosport.ro

Este pentru prima dată când Cadu nu este convocat pentru o partidă de când este la Cluj! Alături de căpitanul formaţiei din Gruia, Djokovic, Ogbu şi Stăncioiu nu au prins lotul pentru partida de sâmbătă, cei patru nefiind prezenţi la antrenamentul din această dimineaţă, scrie ProSport.

Cadu a ajuns în 2006 la Cluj şi peste un an a primit banderola de căpitan. A contribuit decisiv la cucerirea celor opt trofee ale clubului. De asememea, presa a notat că mai mulţi antrenori au plecat din Gruia după ce au intrat în dizgraţia vestiarului, condus de Cadu. Situaţia este similară acum, mai multe surse precizând că Rednic nu este agreat de vestiar.


"Este decizia antrenorului, nu o putem comenta foarte mult. Cadu nu este singurul jucător lăsat în afara lotului, nu cred că este vorba despre un conflict între el şi Rednic, deoarece şi alţi jucători nu au prins lotul pentru meciul viitor", a spus Ionuţ Rada în această dimineaţă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter