Sport

CFR Cluj, cea mai drastică înfrângere în Liga I din ultimii 8 ani

Echipa CFR Cluj, învinsă luni seară cu scorul de 4-0 de formaţia FC Vaslui în etapa a III-a a Ligii I, a suferit cea mai drastică înfrângere din ultimii opt ani în campionat şi a înregistrat primul insucces pe teren străin din toamna trecută.

Echipa CFR Cluj, învinsă luni seară cu scorul de 4-0 de formaţia FC Vaslui în etapa a III-a a Ligii I Echipa CFR Cluj, învinsă luni seară cu scorul de 4-0 de formaţia FC Vaslui în etapa a III-a a Ligii I

Ultima dată când CFR Cluj a fost învinsă la o diferenţă de cel puţin patru goluri a fost la 15 octombrie 2005, scor 0-5 cu Dinamo Bucureşti, iar ultima înfrângere în campionat, în deplasare, a fost la 7 octombrie 2012, scor 0-1 cu Steaua Bucureşti, informează site-ul oficial al FRF.

FC Vaslui, cu tehnicianul Ionuţ Moşteanu la debutul în Liga I, nu mai învinsese pe CFR Cluj de două sezoane.


Mijlocaşul echipei FC Botoşani, Sebastian Ghinga, a jucat meciul 50 în prima divizie.

În etapa a III-a a Ligii I au debutat cinci fotbalişti: Djokovici (CFR Cluj), Abel Camara (Petrolul Ploieşti), Wilk (FC Vaslui), Şuşu (Gaz Metan Mediaş) şi Băluţă (Viitorul Constanţa).


Jucătorii Buzean (Gaz Metan Mediaş), Ene (Corona Braşov) şi Lupu (Săgeata Năvodari) au marcat primele lor goluri în eşalonul de elită al fotbalului românesc.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a urcat pe locul 36 în clasamentul all-time, depăşind echipa Ripensia Timişoara.

Ultimele Stiri
abonare newsletter