Sport

A început Aegon Junior Open

Duminică a început turneul internațional Aegon Junior Open. Competiția durează o săptămână și se dispută pe terenurile de la Winners Tennis Club.

Turneul internațional Aegon Junior Opent este dedicat juniorilor, băieți și fete, în vârstă de 16 ani și se desfășoară în perioada 28 iulie – 4 august, pe terenurile Winners Tennis Club, din Parcul Rozelor.
Această competiție este un eveniment sportiv de o importanţă majoră pentru tinerii sportivi, fiind un prilej pentru juniorii tenisului local şi naţional de a se afirma la nivel mondial. Turneul reunește 80 de sportivi din România, Germania, Serbia, Israel, Polonia, Moldova, Italia, SUA și Ungaria. Competiția clujeană face parte din Tennis Europe Junior Tour, o competiție de renume, cu o tradiție de peste 30 de ani.
La finele acestei săptămâni – mai exact sâmbătă, 3 august – se lansează și turneul național Ageon Tennis Cup 2013. Acesta acoperă toate categoriile de vârstă: 10, 12, 14, 16, 18 ani și Seniori, urmând să se desfășoare până vineri, 9 august. Pentru mai multe detalii puteti consulta site-ul www.winners-tennis.ro .

Ultimele Stiri
abonare newsletter