Sport

Pandurii Târgu Jiu va juca gratis pe Cluj Arena, în Liga Europa

Conducerea echipei Pandurii Târgu Jiu şi Consiliul Judeţean Cluj au ajuns la o înţelegere privind disputarea meciului tur din turul trei preliminar al Ligii Europa, cu Hapoel Tel Aviv, gorjenii urmând să joace gratis pe Cluj Arena, doar banii de pe bilete revenind CJ.

Pandurii Târgu Jiu va juca gratis pe Cluj Arena manşa tur cu Hapoel Tel Aviv Pandurii Târgu Jiu va juca gratis pe Cluj Arena manşa tur cu Hapoel Tel Aviv

Preşedintele CA de la Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că speră ca echipa Pandurii să fie bine primită la Cluj.

"Cluj Arena este printre cele mai frumoase stadioane din ţară, nu vom dezamăgi cu meciul nostru, vom da tot ce avem mai bun. Cei mai buni cunoscători de fotbal se găsesc la Cluj şi sper să avem opt meciuri aici. Dorim să facem spectacol", a spus Condescu, sâmbătă, la Cluj.


La rândul său, preşedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, a precizat că doar banii proveniţi din vânzarea biletelor vor intra în contul instituţiei, Pandurii urmând a juca gratuit pe Cluj Arena.

Preţurile biletelor se situează între 15 şi 50 de lei.


Meciul tur dintre Pandurii Târgu Jiu şi formaţia israeliană Hapoel Tel Aviv va avea loc în 1 august, de la ora 20.00, iar cel retur, în 8 august, în deplasare.

Partida dintre Pandurii şi Hapoel Tel Aviv va fi prima oficială din cupele europene găzduită de Cluj Arena.

Ultimele Stiri
abonare newsletter