Sport

Cursuri gratuite de cricket pentru clujeni

În perioada 30-31 iulie 2013 va avea loc "Twenty 20 International Cricket Roadshow”, manifestare în cadrul căreia trei antrenori de cricket recunoscuţi internaţional vor oferi cursuri gratuite de coaching pentru un număr de până la 40 de persoane cu vârsta minimă de 15 ani.

Clujeni pot învăţa să joace cricket gratuit Clujeni pot învăţa să joace cricket gratuit

Coaching-ul va fi oferit de către Neil Bunting, Robin Maslin şi Maurice Marshall din Twenty 20 Cricket, o companie din Anglia. Jucătorii de la Cluj Cricket Club vor fi de asemenea acolo pentru a ajuta cu traduceri, dacă este necesar.

Cursurile vor avea loc marţi, 30 iulie, între orele 10.00-16.00 şi miercuri 31 iulie, între 10.00 şi 12.30, pe terenurile de fotbal din apropierea pistei de go-kart, de la capătul liniei de troleibuz nr 3, în Gheorgheni.


Persoanele care sunt interesate de acest curs sunt invitate să trimită un e-mail la contactus@clujcricketclub.com pentru a rezerva un loc.

Pe 27 iunie 2013, Federaţia Română de Cricket (Cricket Romania) a devenit cel mai nou membru afiliat al Consiliului de Cricket International (ICC).

Etichete: cricket
Ultimele Stiri
abonare newsletter