Sport

30.000 lei pentru un telefon!

Comisia de Disciplina a LPF a amendat FC Universitatea Cluj cu 30.000 lei, în urma incidentelor consemnate în rapoartele oficialilor la meciul din deplasare cu CFR, din ultima etapă a sezonului trecut.

La baza acestei amenzi stă faptul că de la tribuna a doua a stadionului CFR (unde era localizată galeria Universității), cineva ar fi aruncat un telefon mobil pe terenul de joc. „Comisia constată că în raportul de arbitru, la rubrica observații, s-a consemnat că în min. 87, din tribuna populată cu galeria echipei oaspete, Universitatea Cluj, s-a aruncat un telefon în incinta terenului de joc, pe terenul de joc. Arbitrul jocului consemnează că telefonul nu a lovit nici o persoană, fiindu-i înmânat observatorului de joc al partidei”, se arata in hotararea Comisiei de Disciplina din cadrul LPF.
CFR și Universitatea s-au întâlnit în ultima etapă a sezonului trecut, în Gruia, unde „feroviarii“ s-au impus cu 3-1. O mare parte din fanii „șepcilor roșii“ au fost ținuți la intrarea tribunei a doua, reușind să intre pe stadion la peste o jumătate de oră de la primul fluier. Oraganizatorii au făcut exces de zel la controlul coporal, fiecare spectator fiind verificat inclusiv în pantofi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter