Sport

„U“ BT Mobitelco și-a stabilit programul de pregătire

Conducere tehnică a celor de la „U“ BT Mobitelco a stabilit programul de pregătire al echipei de seniori, care se va reuni la 1 august.

Baschetbaliștii clujeni se vor reuni la 1 august, iar timp de o săptămână se vor pregăti pe plan local. În perioada 7-17 august, elevii lui Dorin Pintea vor efectua un stagiu de pregătire în Serbia, iar apoi, 10 zile, până în 27 august, se vor antrena din nou la Cluj. La sfârșitul lunii (28-30 august), „U“ BT Mobitelco va  participa la Memorialul „Elemer Tordai“, turneu ce se va desfășura la Sibiu. La începutul lunii septembrie, clujenii vor susține câteva partide amicale în Serbia, cu formațiile Tamis Pancevo, Proleter Zrenjanin, KK Vrsac, iar la întoarcere se vor opri la Timișoara, unde vor juca un amical cu Timba (8 septembrie). În perioada 12-14 septembrie se va organiza un turneu la Cluj, participantele urmând să fie anunțate în curând.

„Triplă“ cu Craiova


„U“ BT Mobitelco va juca la începutul sezonului 2013-14 trei meciuri consecutive împotriva formației SCM Craiova. Clujenii și oltenii se vor întâlni de două ori în primul tur al Cupei Românei (21 și 25 septembrie), iar apoi, în 28 septembrie și în campionat, ultimele două meciuri urmând să se dispute la Cluj.  

Ultimele Stiri
abonare newsletter