Sport

CLUBUL RAPID a fost vândut. Află CINE este noul proprietar!

Noul proprietar al clubului Rapid este omul de afaceri Adrian Zamfir, acesta finalizând la prânz tranzacţia de cumpărare a grupării giuleştene de la acţionarul majoritar George Copos, potrivit declaraţiilor preşedintelui Ligii Profesionale de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, informează Mediafax.ro.

"Da, s-a vândut clubul. Aşa cel puţin ştiu eu... Mi s-a spus asta la 12.30. Cei doi, domnii Zamfir şi Cristescu, au venit la mine şi la secretarul general al LPF şi ne-au spus că problema s-a rezolvat. Rapidul este al lui Adrian Zamfir, domnul Cristescu este deocamdată asociat", a spus Dragomir la postul Digi Sport.

Întrebat dacă este sigur că Adrian Zamfir şi George Copos au semnat actele de vânzare-cumpărare a clubului Rapid, Dragomir a răspuns: "Eu ştiu precis, nu spun din auzite. La 12.30 s-a întâmplat această problemă".


Oficialul a menţionat că, în cazul în care giuleştenii se menţin în Liga I, Liga Profesionistă de Fotbal nu va achita banii din drepturile TV clubului Rapid înainte ca Tribunalul Bucureşti să aprobe planul de reorganizare.

 "Le-am spus reprezentanţilor Rapidului că banii din drepturile TV sunt numai pentru salarii. Le-am zis că nu le dau aceşti bani până nu se aprobă planul de reorganizare. Iar înainte îi pot lua numai cu ştatele de plată ale jucătorilor şi salariaţilor clubului", a explicat Dragomir.


Contactat telefonic, omul de afaceri Nicolae Cristescu a declarat că tranzacţia de cumpărare a FC Rapid se va încheia, luni, la ora 19.00, în prezenţa unui notar. "Tranzacţia se finalizează azi la ora 19.00. Vine notarul, se rezolvă cu actele şi totul se oficializează", a spus Cristescu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter