Sport

Sandu: „Popescu este un om indicat să conducă FRF“

Mircea Sandu, președintele FRF,a declarat că Gheorghe Popescu este o persoană potrivită să conducă forul de la Casa Fotbalului și că nu s-a răzgândit în ceea ce priveşte decizia sa de a nu mai candida.

„Ştiam despre candidatura lui Gică Popescu, nu a fost o surpriză pentru mine. Nu e o noutate pentru mine, eu am anunţat că nu mai candidez. Gică Popescu anunţase că e interesat în mai multe rânduri şi azi a făcut declaraţia oficială. E foarte bine că are alături de el foşti colegi de echipă, oameni cu experienţă în administraţie şi în activitatea tehnică. Dacă vor avea nevoie de mine, uşa mea e deschisă, îmi pot bate oricând la uşă. E bine că se bazează pe susţinerea mea, ştiu unde mă găsesc, în clădirea de vizavi. Important e că Gică Popescu şi-a făcut deja un proiect de echipă, că se va apuca să lucreze deja la strategii. E un om indicat să conducă federaţia,“, a declarat Sandu pentru Mediafax.

Oficialul FRF se aşteaptă să mai apară şi alte candidaturi la şefia federaţiei: "Tot ce e posibil să mai apară alţi candidaţi. Am văzut că Andone e interesat, am mai văzut o propunere pentru Anghel Iordănescu din partea unui club. Cine ştie, până la 1 iunie 2014, când va fi Adunarea Generală, la care vor fi şi alegeri, mai sunt 10 luni. Pot apărea şi alţi candidaţi. Eu am comunicat de mult, de mai bine de un an, că nu mai candidez“, a mai spus Sandu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter