Sport

Steaua a remizat cu Rubin Kazan, scor 0-0, în primul amical al verii

<p><strong>Formaţia Steaua a remizat, sâmbătă, scor 0-0, cu echipa Rubin Kazan, în primul amical din cadrul stagiului de pregătire din Austria, meci disputat în Westendorf.</strong></p> <p><strong>

Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a început jocul în următoarea formulă: Tătăruşanu - Georgievski, Chiricheş, Szukala, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Popa, Răduţ, Iancu - Nikolici. Au mai evoluat: Pârvulescu, Filip, Gardoş, Râpă, Stanciu, M. Costea, Cojocaru, Doru, informeazăprosport.ro.  În prima repriză, arbitrul a oprit meciul pentru trei minute. El nu a fost de acord cu intrarea lui Prepeliţă pe teren, după ce Bourceanu a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene, şi a cerut ca Steaua să joace în zece oameni. Steliştii au reacţionat spunând că dacă jucătorul nu va fi lăsat să intre, atunci se vor retrage de pe teren, iar meciul se va încheia. În cele din urmă, arbitrul a fost de acord cu intrarea românului.


Potrivit prosport.ro, meciul ar fi trebuit să fie televizat, dar reprezentanţii clubului Rubin au fost deranjaţi de faptul că nu au fost informaţi în legătură cu acest lucru şi au cerut să fie demontate camerele TV, iniţial intenţionând chiar să renunţe la disputarea jocului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter