Sport

Copos: „Cristescu va prelua pe Rapid“

<p><strong>Proprietarul FC Rapid, George Copos, a declarat, luni, că omul de afaceri Nicolae Cristescu va prelua clubul, în zilele următoare urmând să se semneze actele de vânzare-cumpărare.</strong>


Gruparea giuleșteană va fi preluată cu datorii de aproximativ 4 milioane de euro. „Rapid va fi preluat de domnul Cristescu. Ne-am întâlnit de câteva ori, este un om extraordinar şi sunt sigur că va realiza lucruri frumoase la această echipă. Noi, cei din grupul Ana, ne vom retrage, iar ca să arătăm că suntem de bună credinţă ne vom asuma şi un credit în valoare de 1,9 milioane de euro la bancă. Dânsul va avea de achitat aproximativ 4 milioane de euro, sumă care reprezintă diverse datorii“, a spus Copos, pentru Mediafax.
Oficialul rapidist a menţionat că semnarea actelor se va realiza în două-trei zile. "Eu acum nu sunt în Bucureşti, sunt la mare, dar mă voi întoarce. Zilele următoare, probabil în două-trei zile se vor semna şi actele", a explicat acţionarul rapidist.
George Copos a mai încercat în trei rânduri să vândă gruparea giuleşteană, în 2008, 2009 şi 2013, dar negocierile cu oamenii de afaceri Fathi Taher, Lutz Stache şi Gruia Stoica au eşuat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter