Sport

Walter a demisionat de la Petrolul!

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/04/florian walter conferinta u cluj 01.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Florian Walter a demisionat luni din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al FC Petrolul Ploieşti.</strong>


Conform unui comunicat de presă publicat pe site-ul oficial, organigrama FC Petrolul va fi următoarea: preşedinte al Consiliului de Administraţie – Dan Capră, director general – Marius Bucuroiu, director executiv – Alexandru Crângu, manager sportiv – Marius Nicolae şi team manager – Cristian Vlad.
Florian Walter va rămâne alături de clubul prahovean prin contractul de publicitate pe care firma Romprest îl are cu Petrolul Ploieşti până în 2014. „Noile modificări din structura de conducere nu afectează planurile de viitor ale echipei noastre, FC Petrolul propunându-şi să depăşească ştacheta ridicată odată cu performanţele extraordinare realizate în acest sezon“, se menţionează în comunicatul citat.

După câştigarea Cupei României de către Petrolul, Florian Walter afirmase că intenţionează să se retragă pentru a nu ajunge într-o situaţie similară cu cea a acţionarului majoritar al FC Rapid, George Copos. „Nu aş mai vrea să continui în fotbal, dar mă voi gândi. Într-o săptămână voi şti ce voi face. Dacă mă retrag, nu voi mai investi la nicio echipă. Nu mi-a plăcut imaginea cu George Copos şi suporterii aceia care i-au dus o tavă de colivă. Nu cred că el a vrut să facă rău şi eu nu vreau să ajung aşa“, declara, duminică, Florian Walter la postul Digi Sport.

De-a lungul timpului, Florian Walter a fost acționar și la formațiile Dinamo București și Universitatea Cluj. Omul de afaceri a plecat de la gruparea bucureșteană în 2009 și a preluat Universitatea Cluj. A renunțat la „șepcile roșii“ la finalul sezonului 2011-12, transferând cu titlu gratuit mai mulți fotbaliști la Petrolul, fapt pentru care este anchetat de DNA.

Ultimele Stiri
abonare newsletter