Sport

Gabriel Tamaş a primit interdicţie de a părăsi ţara timp de 30 de zile

<p>I<strong>nternaţionalul român Gabriel Tamaş, jucător al echipei engleze West Bromwich Albion, a primit interdicţie de a părăsi ţara timp de 30 de zile, în urma incidentelor pentru care a fost dus la audieri, vineri dimineaţă, de poliţiştii Secţiei 1. Interdicţia a fost dispusă de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Fotbalistul poate contesta măsura preventivă, în termen de trei zile, la instanţă. Tamaş este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice şi distrugere, potrivit unor surse judiciare. El a fost dus la audieri după ce ar fi spart un geam de la un bloc de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, acesta fiind încătuşat, întrucât era agitat, potrivit unor surse din Poliţie. Sursele citate au precizat că o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că un bărbat care a spart un geam se află în faţa unui boc de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara. La faţa locului a ajuns un echipaj al Secţiei 1 Poliţie, care l-a găsit pe fotbalistul Gabriel Tamaş foarte agitat şi confuz. Acesta a fost imobilizat, încătuşat, urcat în maşină şi dus la secţia de Poliţie, pentru a fi audiat. Sursele citate au precizat că Gabriel Tamaş le-a spus poliţiştilor că nu ştie cum a ajuns în faţa blocului respectiv.


O înregistrare a camerelor de supraveghere, postată pe www.prosport.ro, arată cum internaţionalul Gabriel Tamaş a lovit uşa de la intrare într-un bloc cu picioarele până când a rupt-o, apoi a pătruns în clădire şi a urcat cu greu la etajul I.

În imagini apar alte două persoane, probabil femeia de serviciu a blocului şi un locatar, care refuză să-i deschidă uşa de la intrarea în scară. Enervat, Tamaş a lovit cu piciorul până când o parte din uşa de tip termopan s-a desprins şi fotbalistul a pătruns în scara blocului prin spărtura creată.


Gabriel Tamaş a fost surprins apoi de camere urcând cu dificultate până la etajul I al imobilului.

Fotbalistul legitimat la WBA este convocat la echipa naţională pentru meciul amical cu Trinidad/Tobago de marţi, 4 iunie.


Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, vineri, la reunirea naţionalei de la Mogoşoaia, că incidentul în care a fost implicat Gabriel Tamaş îi este caracteristic acestuia, subliniind însă că nu-l va pedepsi pe jucător, deoarece era în ziua lui liberă.

Citeşte şi:


SCANDAL - Fotbalistul Gabriel Tamaş, dus în cătuşe la Poliţie

VIDEO: Ce a făcut Tamaş înainte de a fi dus cu cătuşe la Poliţie

Ultimele Stiri
abonare newsletter