Sport

Andrei Pavel: „Vom da totul să scăpăm România de coşmarul Olanda“

<p><strong>Căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Andrei Pavel a declarat, după tragerea la sorţi, că este mulţumit de ordinea meciurilor şi că jucătorii vor face totul pentru a scăpa de „coşmarul“ Olanda, ţară care ne-a învins categoric atât la tenis cât şi la fotbal.</strong>


„A fost o tragere destul bună, nu ne deranjează ordinea meciurilor pentru că oricum toată lumea este pregătită să dea totul în teren. Ştim că se aşteaptă mult de la noi şi vom da totul pentru a scăpa România de coşmarul Olanda. Scopul nostru este ca duminică la finalul meciurilor să avem trei puncte în cont“, a spus Pavel.
Adrian Ungur, jucător care va deschide meciurile la Cupa Davis împotriva lui Robin Haase, a afirmat că nu a mai jucat niciodată cu olandezul, dar că se simte pregătit şi speră să aducă primul punct României. „Nu am mai jucat cu Haase niciodată, dar suntem de aceeaşi vârstă şi sper să fie un meci frumos la finalul căruia să aduc României primul punct“, a precizat Ungur.
Victor Hănescu, cel care va juca cel de-al doilea meci al zilei de vineri în compania lui Igor Sijsling, a spus că este convins că va avea în faţă un adversar putrernic, dar şi el se află într-o formă bună, astfel că se aşteaptă la un meci interesant. „Vineri vor fi două meciuri interesante. Chiar dacă pe hârtie ei sunt favoriţi, avem şansa noastră și o vom juca până la capăt. Sijsling este un jucător puternic, dar eu am mare încredere în mine şi în jocul meu şi voi intra în teren cu gândul de a aduce un punct României“, a declarat Hănescu.
La rândul său, Marius Copil a spus că nu mai resimte dureri la şoldul la care a avut zilele trecute probleme şi că speră să facă un meci bun alături de Horia Tecău, în partida de dublu: „Mă bucur foarte tare că mă simt bine şi că voi juca în meciul de dublu. Abia aştept ziua de sâmbătă în care vrem cu orice preţ să câştigăm. Am intrat deja în febra meciului şi suntem cu toţii nerăbdători“.

abonare newsletter